TA’FAT

Teamudvikling, Aktiviteter, Fortjeneste, Auktion, Turnering

TA’FAT’s overordnede formål er at skabe en sjov håndboldoplevelse for alle. Bag ordene gemmer sig tre områder, som hver udgør af fundamentet i TA’FAT:

1. Håndbold - TA’FAT har til formål, at børnene på håndboldskolen leger, træner og spiller den samme mængde håndbold, som hvis ikke TA’FAT-konceptet anvendes. TA’FAT er altså en integreret del af at udvikle håndboldspillere og fastholde børn i håndboldforeninger.
  2. En sjov oplevelse - TA’FAT har til formål, at give børnene på håndboldskolen en sjov og mindeværdig oplevelse, som børnene i løbet af året med glæde tænker tilbage på og fortæller positive historier fra.
  3. For alle- TA’FAT har til formål, at den enkelte deltager skal føle sig inkluderet og udfordret samt skabe sociale bånd på tværs af køn, alder, niveau og klub.